skip to Main Content

3 kertaa gm

Tää vuosi meni miulla keskeltä kahtia ja sanotaanko vaikka niin, että siitä ensimmäisestä puoliskosta nautin. Toinen puolisko on sitten ollu sellasta selviytymistä, että. Oon tänä vuonna leijaillu sellasessa siirtymävaiheessa, jossa en tiedä että mistä siirryn ja minne. Miksi siirryn ja miten. Haluunko ees siirtyä. Tai jos en, niin mihin sitten palaan?

No, 365 päivää on pitkä aika ja oon kehittyny ja kasvanu ihmisenä, vaikkei ihan joka päivä oo siltä tuntunutkaan.

Jotta työkin saisitte jonkinlaisen käsityksen miun vuoden kulusta, niin tässä tiivistettynä vuosi 2017:

1/17

Vuosi 2017 otettiin vastaan Vietnamissa. Muistaakseni nukuin vuoden vaihtuessa hotellihuoneessa ja olin sitä ennen kiukutellu Aatulle, siis vahva alku vuodelle. Vietnamista jatkettiin matkaa Indonesiaan jo kuun alussa ja koko tammikuu vietettiin Balilla. Kuun lopussa lennettiin Malesiaan.

 

2/17

Helmikuun alusta muutama päivä Kuala Lumpurissa ja lento Borneon saarelle, jossa vietettiin pari viikkoa tutkien kaupunkia sekä sademetsää. Syötiin paljon roti-leipää ja tutustuttiin orankeihin. Malesiasta matkattiin viimeiseen kohteeseen, eli Thaimaahan. Taas säästettiin asumiskuluissa ja nukuttiin Kuala Lumpurin kentän lattialla. Jälkeenpäin ajateltuna, yhdestä hostelliyöstä maksaminen tossa tilanteessa ois ollu äärimmäisen järkevää.

3/17

Helmikuun loppu ja  maaliskuun ensimmäinen viikko nautittiin täysillä viimeisistä lämmöistä ja oikeestaan ensimmäisistä kunnon hiekkarannoista koko reissulla. Asuttiin kattomajassa ja juostiin ilotyttöjä karkuun. Maaliskuun yhdeksäntenä päivänä laskeuduttiin sitten Helsinkiin ja loppukuu menikin ihmetellessä ja värjötellessä. Söin paljon puuroa ja tein pitkän odotuksen jälkeen ite ruokaa!

4/17

Kuun vaihteessa päästiin muuttamaan omaan kotiin, muutaman viikon sohvalla nukkumisen jälkeen. Huhtikuussa käytiin monena iltana kävelyllä ihastelemassa Suomen alkavaa kevättä.

  

5/17

Toukokuussa vietettiin vappua ja nautin asiaan kuuluvasti perinteisen brunssin Emman kanssa. Käytiin Tukholmassa porukoiden kanssa ja mie täytin 20!

  

6/17

Kesäkuussa oon ainakin syöny kirsikoita. Vietettiin juhannustä mökillä, oltiin paljon ulkona ja miulla oli ihan hirvee silmätulehdus (siitäkin on kuva, mutta jätin sen nyt esteetikkona pois).

7/17

Heinäkuussa nautittiin omasta pienestä pihapläntistä ja syötiin usein aamupalaa ulkona, käytiin pyörähtämässä Hirtsillä ja Helsingissä kattomassa uutta kotia. Kirjotettiin vuokrasopimus, rakennettiin terassi ja juotiin paljon viiniä.

8/17

Elokuussa oltiin näköjään taas Hirvensalmella, käytiin retkellä Repovedellä. Otettiin vielä kaikki irti loppukesästä, Lappeenrannasta ja kavereista ja kuun lopussa heitettiin reilun viikon mittainen roadtrip Suomen halki.

9/17

Elo-syyskuun vaihteessa muutettiin Helsinkiin. Aatu alotti työt ja mie lähinnä prosessoin kaikkea uutta, tutkin ja laitoin kotia. Käytiin myös mummun 85- päivillä Savonlinnassa. On muuten ollu siistiä huomata, miten ihan muutamassa kuukaudessa tästä paikasta on tullu koti.

10/17

Kuun alussa mie alotin töissä, joten totuttelin uuteen arkeen. Nautittiin äärettömän siisteistä syksysäistä, käytiin korkeasaaressa ja lintsillä ihmettelemässä ilotulituksia!

11/17

Marraskuu meni pääosin pimeydestä selviytymisessä. Innovoin Isi-kassit, ostin uuden kameran ja sen seurauksena syntyi rutosti selfieitä.

12/17

En oikeen vieläkään ymmärrä, että joulukuu tosiaan meni jo. Sekosin joululahjojen kanssa ja katoin paljon netflixiä.

 

Loppusanoiksi sopii varmaan kertoa, että viimevuotisen 24 kerran sijasta, oon todistettavasti käyny Gigglin Marlinissa kolme (3) kertaa!

❤️ Maari

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top