skip to Main Content

Rantajuopot leivänmuruilla

Oon tässä kolme kuukautta yrittäny toteuttaa tällästä postausta ja tänään vihdoin koitti se päivä, kun en unohtanu! Monta juttua unohdin kuvata, mutta eiköhän tästä jonkinlaisen käsityksen miun päivästä saa. Sen kummempia höpisemättä, antaa kuvien puhua puolestaan:

10:15 Avasin simmut ja hyvin nopeesti sen jälkeen nousin myös sängystä, koska aurinko oli jo hyvän tovin ehtiny lämmittää meidän kattomajaa eikä kuuma sänky oo sillon paras paikka.

10:26 Oon jo menossa kylmään suihkuun. Tuon erikoisen OK-tekstin lisäks meidän kylppärissä on käytetty kahdeksaa erilaista kaakelia.

10:53 Astun ulos ja tää on näkymä pikkuiselta kuistilta.

10:59 Alotetaan päivä meille normaaliin tapaan ja kävellään lähikauppaan aamupalaa hakemaan.

11:02 Eli tänne.

11:10 Kädessä on jo lämmin tonnikala-maissi leipä ja kassissa kolme pulloa kylmää vettä. Aatu söi riisiä ja kananmunaa, on syöny viimesen viikon melkeen joka aterialla. Vaan riisin väri ja munan kovuus vaihtelee. 😀

13:25 Ollaan ehditty tepastella jo jokunen tovi ja saavuttu turhan bussiasemareissun jälkeen paikalliseen tukkuun, kaikkien ravintolayrittäjien keskelle ihmettelemään. Kuvassa kuutta sorttia leivänmuruja.

14:53 On jo törkeen kuuma 7 kilometrin kävelyn jälkeen ja syödään välipalaks lemppari mehujäät! Paloin lauantaina niin pahasti, että kuume nousi, enkä juuri nukkunu la-su yönä, mutta omaishoitaja A. Riittinen kiikutti miulle vettä ja lääkkeitä ja jäädytteli pyyhkeitä, joten tänään olin jo kävelykunnossa. Tästä palamisesta johtuen kuljin tänään koko päivän huiviin kietoutuneena, joka tietty pahensi kuumuutta. Mut ei kiitos hetkeen aurinkoa miulle!

15:10 Ollaan kierrelty kojuja ja suoritettu shoppailuja. Tai yksi shoppailu. Miulle eurolla uusi bikinien alaosa.

16:19 Ollaan kotiuduttu 7-elevenin kautta ja syödään päivällinen kuistilla huitoen jatkuvasti muurahaisia pois ruuista. Nää kuvassa esiintyvät mikroateriat on tehny tästä budjettimatkasta huomattavasti miellyttävämpiä, sillä maksavat euron ja ne lämmitetään kaupassa ja ojennetaan käteen pakattuna ja aterimien kanssa. Mie söin katkarapumunakkaan riisillä ja chilikastikkeella ja Aatulla oli grillattua kanaa ja riisiä.

18:06 Saavuttiin pienen välikuoleman ja kauppareissun jälkeen rannalle auringonlaskua ihastelemaan. Äiti laitto miulle ruokarahaa ja käski pärjäillä. Me päätettiin siis pistää ranttaliks ja käytettiin 3 euroa alkoholiin ensimmäistä kertaa sitten Vietnamin jälkeen.

19:51 Ollaan lähdössä tukikohdasta, eli starbucksin nurkilta, jossa käydään käyttämässä salaa nettiä. 😀

20:15 Meillä on taas ruokakassi kädessä ja kävellään mm. Inn Love Beer Barin ja Pussy Bar Beerin ohi kotiin. Kivoja lähikuppiloita, eikö?

Iltasuihku, päivän viimeset aloe verat iholle ja netflix pyörimään.

Miulla on näköjään joku otankuviajuttukädessä- kausi, sori!

❤️ Maari

This Post Has One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top